Print this page
 
Firmaturer

Skreddersydd for både fag og fest. Opp til 600 gjester !
c
c
 
Dansen går ofte lystig på "Showboat"
  Før avgang. Gjestene ankommer "Showtime"
 
Før avgang. Gjestene ankommer "Showtime"
Showline er et av landets minste rederier, men med de største båtene, skreddersydd for dine behov. Våre fartøy har flotte salonger og store utedekk med rikelig plass til å nyte utsikten. Uansett opplegg og årstid legger vi opp arrangementet etter dine ønsker og behov. Vi har kapasitet til 600 gjester.
Obs ! Ikke la deg forlede til å tro at din gruppe eller firma er for liten til å ha firmatur med oss. Vi kjører ofte fellesturer med flere firma samlet.
Dette er populære turer hvor man kan treffe andre hyggelige mennesker ute i samme ærend.
Se eksempel til venstre på siden her.

MS «SHOWTIME»

er innredet med en svær salong en knapt finner maken til i skip av denne størrelsen. Med passasjersertifikat til 400, er MS «SHOWTIME» de større bedriftenes førstevalg for konferanser og faglige opplegg. Ved siden av alt konferanseutstyr, har «SHOWTIME» selvsagt også to puber, eget storkjøkken og scene for levende musikk.

MS «SHOWBOAT»

er litt mindre enn sin søster, kjent for sin intime atmosfære og der man virkelig ønsker en uformell stemning, kan vi garantere at dette er partybåten uten sidestykke, perfekt for alle festlige anledninger. Med eget dansedekk rocker vi fjorden. Og i trygge rammer er det også mulig å kose seg i roligere omgivelser. Enten på flere utsiktsdekk med benker eller inne i 2 intime salonger, i engelsk pub stil. "SHOWBOAT" tar 160 passasjerer.


Get Adobe Reader

Read file
 Er du på facebook ? Sjekk ut tilbud her !