Print this page
 
Foto: Gina.E.Lunde

"Blåtur" er en betegnelse vi her vest ofte bruker på firmaturer, hvor destinasjonen skal være ukjent for andre enn planleggerne i blåturkomiteen. Altså , en tur i det blå :-)
c
c
  Garantist for en god opplevelse.
 
Garantist for en god opplevelse.
Rammen rundt turene med oss er det sikreste valget ditt. Du kan putte inn så mye innhold du vil i allslags spenstige opplegg, men det er ikke alltid avgjørende for om det blir vellykket og husket av dine kolleger som en god tur..
Hos oss er rammen satt, og alle trives på sjøen i komfortable båter i bedagelig tempo, med kolleger og venner rundt seg. Det er bare bankers ! Når du så i tillegg serverer dem den nydeligste mat og skjenker dem noe godt å drikke, stiger stenmningen enda et par hakk. Når de etter å ha latt maten sige, og fått sittet litt i ro med en kaffekopp ved rekka og studert landskapet som siger forbi, hører man at musikken øker på, fra enten dansedekk eller dansesalong, så begynner det å rykke i foten hos noen og enhver. Hvis man ikke er danseløve, kan man sette seg i komfortable sittegrupper i den koselige pianobaren, eller på en barkrakk i den maritime puben hvor det alltid blir lystig stemning.
Alle disse valgene har du hos oss. Og all erfaring tilsier at du og dine gjester kommer til å være glad for at dere la arrangementet til Showline.

Du kan kontakte oss på e-post: booking@showline.no

Firmatur ? Finn tilbud her. konkurranse gjelder 1 uke !


Get Adobe Reader

Read file
  facebook ? Sjekk blåtur tilbud her !